Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Cartmann

    Svi podaci govore u prilog tome da je pitanje trenutka kad ce GM proglasiti ch11 ("bankrot").

    avatar

    21.12.2005. (11:53)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Pitanje je KADA će bankrotirati?Sama činjenica da će se to dogoditi ne znači ništa!

    avatar

    21.12.2005. (16:26)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Činjenica je i da Toyota godinama ima daleko najviše plaćene radnike u cijeloj svjetskoj autoindustriji.I do 100% više od prosjeka.Naravno da je i takva motivacija dala uspješne rezultate jer je Toyota daleko na prvome mjestu od svih marki po malom broju kvarova i grešaka koje čak graniče sa nevjerojatnim!Da samo spomenem da je na 2. mjestu Mazda,pa Nissan i Mitshubishi!Samo toliko za one koji misle da je pametno štedjeti na plaćama zaposlenih,a samim time i na motivaciji,disciplini i svemu ostalome!Kratkoročno možda i da ali dugoročno je to velika pušiona,tj otkriva nesposobnost takvih rukovoditelja,koji nisu na drukčiji način u stanju povećati profit!

    avatar

    21.12.2005. (16:36)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Čini mi se da je Ralley o kojem pišeš OM,upravo počeo.Stoga idem pogledati na Investopediju kako su moji callovi...ha ha!

    avatar

    21.12.2005. (16:42)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Vidim da programski trejdovi rade punom parom kod nekih dionica.Nije isključeno da nas žele"otresti" prije očekivanoga ralleya?

    avatar

    21.12.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Sat i 20 min do zatvaranja Marketa i ralley je zasad posustao! Javljaju da uticaja ima strajk u NYrku (ljudi odlaze ranije iz NYSE zbog praznika i problema sa transportom), dosta danasnjeg ralleya su sacinjavali investitori IZVAN USA (koji su poput vas - i iz drugih vremenskih zona npr otisli na spavanje kao bliski istok i sl).. ako se Market ovako zatvori (oko 20% nize od najvise tocke dana) ostati ce nedoumica o nastavku Santa Clause Ralleya!!? Nemam vremena puno za chat jer pratim Market.. pozdrav Felixu, Cartmanu i ostalima!

    avatar

    21.12.2005. (20:45)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Gdje nesta ralley? Kad ovako bezrazlozno market "onemoca" pred kraj dana - onda je najcesce slijedeci dan negativan, osim ako ne udju neke posebno dobre vijesti.. We'll see!

    avatar

    21.12.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...